English Deutsch Norsk

Kjøreanvisning

En fantastisk reise gjennom Skandinavia, til den nordligste ferie og Husdyrpark.

 

I utgangspunktet noen generelle tips:

  • Det er tilrådelig å kjøpe en vei kart over Skandinavia. Vi har selv funnet alle de viktige og tydelig merket veiforbindelser i euro-land kortet Sverige, Danmark, Norge (ISBN 3-575-11222-3).
  • Det er også lurt å reise nordover gjennom Sverige, og avkastningen tur sørover gjennom Norge, hvis du ønsker å få en fullstendig oversikt over Skandinavia med en økende form for tiltrekning.

Selv om Norge ikke starter ved Narvik, kan vi trygt anta at Narvik er et lett mål for alle reisende gjennom Skandinavia. Vi presenterer reiseplan for Astrids Oase starter på svensk/norske grensen, litt nord av Narvik, og på E10 førte til den norske kystlinjen, og ville faktisk ta deg til Lofoten hvis du fortsetter å kjøre på E10.
Men du kan lett komme fra nord, er den viktigste retningen du ønsker å dra til Sjøvegan, på skiltene som kommer fra nord og sør, på E6.

Like bak Abisko (S) du når den norske grensen. Du passerer Bjørnefjell før du får se den første norske Fjord. I dalen, ta til høyre mot Harstad. Etter 20 km kommer du til Bjerkvik. Her følger hovedveien, E6 til Kirkenes (sving til høyre i rundkjøringen rett bak bensinstasjonen). Etter å ha krysset kurver kommer du til en platå. Herfra har du en fin utsikt på Astafjord venstre side. I teorien, er du nesten der, fordi dette er fjorden er der "Astrids Oasis" også ligger.
Etter en ca. 28 km kjøretur du ankommer i Fossbakken, ta en venstresving mot Tennevoll og Sjøvegan. Veien går gjennom en stor dal full av fosser. Ved enden av veien, en T-kryss med en gammel bensinstasjon på venstre side og en fjord foran, tar du til høyre mot Sjøvegan. Etter veien, kjører du over en liten ås, mens den venstre kan du se havet. En annen går gjennom fjellene, og holde på den samme veien, vil få deg til Sjøvegan. På T-krysset nesten i sentrum, ta til venstre mot Rolla og Andørja (Highway nr. 848). Følg 848 for en annen 20 km, vil du se og bestå en stor bro til Andørja øy, hvor du følger bare veien og etter en 11% skråning slutt, slår inn i tunnelen, 114 meter under havet med 3498 meter lang, som forbinder begge øyer, Andørja og Rolla.
Komme ut av tunnelen på øya Rolla, etter ca 100m ta til høyre til sentrum av Hamnvik med den direkte veien til "Gammel Banken", en vakker restaurert gammel bygning. Derfra følger hovedveien gjennom sentrum, forbi Ibestadhallen og kirke. Bak kirken følger du hovedveien. Etter 5 km ta til høyre ved et skilt som sier "Astrids Oase/Husdyrpark". Nå har du din destinasjon oppnådd.Dette produktet ble lagt til i vår butikk mandag 25. desember 2017.